Tardes d’estiu a la Taverna

Al juliol els infants tenen vacances de l’escola però molts pares i mares encara treballen i el temps per compartir segueix essent escàs. Tot i així el ritme de l’estiu sempre és més tranquil, per això  us animem a què aprofiteu alguna tarda lliure (o si plegueu d’hora) per pujar al Subirà i gaudir de la naturalesa (evidentment també podeu pujar en un altre moment del dia, quan tingueu vacances,  o durant el cap de setmana!).

Si voleu venir un dilluns, dimarts o dimecres aviseu-nos abans i hi serem. De dijous a diumenge hi serem segur, pugeu quan volgueu!

Una tarda al Subirà pot donar per molt:

Piscina a

A les hores de més calor us convidem a la nostra piscina, apte per a infants que encara no saben nedar sols, tot i que els més grans també la podran gaudir (no està permès banyar-s’hi sense la nostra presència ja que és d’ús domèstic i particular).

 

 

Quan baixi el sol podreu aprofitar per a fer una volta amb bici.

ram de flors seques amb nens flors seques estiu

 

Prop de la Taverna hi trobareu tota mena de plantes que serviràn, entre d’altres, per a fer un ram de flors seques.

 

Però a més a més el bosc ofereix sorpreses de tota mena:

rusc d'abelles

Avui hem tingut la sort de trobar a terra una part d’un rusc d’abelles que havia caigut d’algun arbre (encara en tenia algunes despistades, per sota, intentant entendre què havia passat).

 

 

 

tortuga protegida Subirà

I per acabar d’arrodonir la tarda hem trobat, al mig del camí, aquest exemplar de tortuga de terra protegida. Hem demanat consell als forestals i ens han indicat que la retornéssim al bosc (perquè estava en bon estat). Després de gaudir una bona estona de l’observació d’aquest exemplar, així ho hem fet.

 

El bosc ofereix múltiples oportunitats i permet fer nous descobriments;
La naturalesa relaxa i equilibra;
El temps compartit i les coses apreses en família enforteixen els vincles i generen vivències positives,

… per tot això i pel què volgueu, a més a més del bon menjar de la Taverna, us convidem a passar una tarda – vespre pel Subirà i voltants i gaudir!

:-)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>