La nostra carta
Plats típics de cuina catalana, braseria, esmorzars de forquilla...
Descobreix el nostre exquisit i creatiu menú, ple de plats deliciosos que fusionen ingredients frescos i tècniques culinàries d’alta qualitat.
Carta d'Entrants
Per començar el viatge gastronòmic per les Guilleries
Comença el teu recorregut gastronòmic al Subirà amb el nostre exquisit «pica-pica» que ofereix una selecció de 4 entrants curosament escollits. Aquesta experiència culinària única és personalitzada segons la temporada i les preferències dels clients, assegurant una varietat de sabors i textures que et sorprendran.
Especialitat de la casa
Trencadís
Carn de perol / Ou / Patata
8.00
Amanida
Enciam / Tomàquet/ Ceba / Carbassó
trencadís vegetarià
Ceba / Ou / Patata
pèsols de la nati
Cansalada / Pèsols
croquetes de calçots
Calçots
Amanida confitada
Pinatell / Coliflor / Bròquil
taula de formatges
Formatge
calçots
Calçots / Salsa romesco
canelons de la casa
Carn de rostit / Pasta casolana
tomaquets amb formatge
Tomàquets / Formatge
taula d'embotits
Bulls / Cansalada / Llom / Fuet / Xoriç
escalivada amb tonyina
Pebrot vermell / Tonyina / Ceba
bastonets de calçots
Calçots
Guisats de la casa
Plats típics de l'autèntica cuina catalana
Un cop hem degustat els deliciosos entrants, és el moment de triar un dels nostres suculents guisats de la casa. Els nostres plats guisats són autèntiques delícies culinàries que et faran viatjar als sabors tradicionals del Subirà.
Especialitat de la casa
Rostit de Ratafia
Secret ibèric / Poma / Ratafia
Arros de muntanya
Costelló / Arròs / Verdures
Cua de bou
Cua de bou / patata
Senglar amb pèsols
Senglar / Pèsols
Cargols, costelló i sèpia
Cargols / Costelló / Sèpia
Peus guisats
Peus / Tomàquet
Galta al forn
Galta de porc
Vedella a la jardinera
Vedella / Pèsols
Bacallà amb xamfaina
Xamfaina / Bacallà
Callos
Callos
La brasa de l'avi
Braseria tradicional en una masia restaurant
Si els guisats no t’acaben de convèncer, sempre podràs gaudir d’una deliciosa carn a la brasa, preparada amb la saviesa del nostre avi. La nostra carn a la brasa és una autèntica especialitat que et sorprendrà amb els seus aromes i els seus sucs intensos.
especialitat de la casa
Peus de porc
Butifarra
xurrasco
conill
galta
Butifarra de perol
pollastre
secret ibèric
entrecot
Xai
cansalada
entrecot
pluma
Carta de Postres
Les opcions més dolces de la nostra carta
I per posar el punt final a aquesta meravellosa travessa culinària, et convidem a degustar les nostres postres casolanes i de proximitat. Amb una selecció de postres elaborats amb cura i amb ingredients de la zona, tindràs l’oportunitat de gaudir de sabors dolços i autèntics que t’endinsaran en una experiència de gust inoblidable.
Especialitat de la casa
Crema catalana
Coca d'osor
maduixes amb moscatell
flam de coco
Iogurt de ratafia
mel i mató
coca de ratafia
iogurt de mandarina
flam de vainilla
postre de músic
Fes la teva reserva!
Reserva ara i gaudeix d’una experiència gastronòmica inoblidable a la Taverna del Subirà, una autèntica masia restaurant!