La nostra carta

Plats típics de cuina catalana, braseria, esmorzars de forquilla...

Descobreix el nostre exquisit i creatiu menú, ple de plats deliciosos que fusionen ingredients frescos i tècniques culinàries d’alta qualitat.

Carta d'Entrants

Per començar el viatge gastronòmic per les Guilleries

Comença el teu recorregut gastronòmic al Subirà amb el nostre exquisit «pica-pica» que ofereix una selecció de 4 entrants curosament escollits. Aquesta experiència culinària única és personalitzada segons la temporada i les preferències dels clients, assegurant una varietat de sabors i textures que et sorprendran.

Carta el subirà masia restaurant - Cassola d'ous, patates i carn
Especialitat de la casa

Trencadís

Carn de perol / Ou / Patata

8.00
Amanida

Enciam / Tomàquet/ Ceba / Carbassó

trencadís vegetarià

Ceba / Ou / Patata

pèsols de la nati

Cansalada / Pèsols

croquetes de calçots

Calçots

Amanida confitada

Pinatell / Coliflor / Bròquil

taula de formatges

Formatge

calçots

Calçots / Salsa romesco

canelons de la casa

Carn de rostit / Pasta casolana

tomaquets amb formatge

Tomàquets / Formatge

taula d'embotits

Bulls / Cansalada / Llom / Fuet / Xoriç

escalivada amb tonyina

Pebrot vermell / Tonyina / Ceba

bastonets de calçots

Calçots

Guisats de la casa

Plats típics de l'autèntica cuina catalana

Un cop hem degustat els deliciosos entrants, és el moment de triar un dels nostres suculents guisats de la casa. Els nostres plats guisats són autèntiques delícies culinàries que et faran viatjar als sabors tradicionals del Subirà.

plat de la carta cuina catalana a masia restaurant
Especialitat de la casa

Rostit de Ratafia

Secret ibèric / Poma / Ratafia

Arros de muntanya

Costelló / Arròs / Verdures

Cua de bou

Cua de bou / patata

Senglar amb pèsols

Senglar / Pèsols

Cargols, costelló i sèpia

Cargols / Costelló / Sèpia

Peus guisats

Peus / Tomàquet

Galta al forn

Galta de porc

Vedella a la jardinera

Vedella / Pèsols 

Bacallà amb xamfaina

Xamfaina / Bacallà

Callos

Callos 

La brasa de l'avi

Braseria tradicional en una masia restaurant

Si els guisats no t’acaben de convèncer, sempre podràs gaudir d’una deliciosa carn a la brasa, preparada amb la saviesa del nostre avi. La nostra carn a la brasa és una autèntica especialitat que et sorprendrà amb els seus aromes i els seus sucs intensos.

carta restaurant guilleries masia grups
especialitat de la casa

Peus de porc

Butifarra
xurrasco
conill
galta
Butifarra de perol
pollastre
secret ibèric
entrecot
Xai
cansalada
entrecot
pluma

Carta de Postres

Les opcions més dolces de la nostra carta

I per posar el punt final a aquesta meravellosa travessa culinària, et convidem a degustar les nostres postres casolanes i de proximitat. Amb una selecció de postres elaborats amb cura i amb ingredients de la zona, tindràs l’oportunitat de gaudir de sabors dolços i autèntics que t’endinsaran en una experiència de gust inoblidable.

Crema catalana - Postre masia restaurant
Especialitat de la casa

Crema catalana

Coca d'osor
maduixes amb moscatell
flam de coco
Iogurt de ratafia
mel i mató
coca de ratafia
iogurt de mandarina
flam de vainilla
postre de músic

Preu: 30€

Pa, aigua i vi inclòs

Fes la teva reserva!

Reserva ara i gaudeix d’una experiència gastronòmica inoblidable a la Taverna del Subirà, una autèntica masia restaurant!

telèfon de reserves